Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε!!!!!!!!
Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα  αυτή  για να μοιραστούμε το πάθος μας για την Ελλάδα για τα αρχαία Ελληνικά σανδάλια  καθώς και για το Ελληνικό  κόσμημα.
Tα δημιουργήματά μας είναι όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ μεράκι.
Τα υλικά κατασκευής- ειδικά -τα δέρματα για τα σανδάλια  είναι εξ ολοκλήρου  ελληνικά. Τα σχέδια τους είναι Ελληνικά και το στόλισμα τους μοντέρνο σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.
Για τα δημιουργήματά  μας  χρησιμοποιούμε   ημιπολύτιμες πέτρες τις αγαπημένες μας πέρλες άψογης  ποιότητας κοράλια, πέτρες ηφαιστιογενής (λάβα ) μάτι της τίγρης , αχάτη, πηλό, κρυσταλλάκια  και πολλές άλλες πέτρες σε  διάφορα  χρώματα, σχήματα και μεγέθη άριστης  ποιότητας. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε για το δέσιμο είναι ασήμι ,ορείχαλκος και αλπακάς  . Η ολοκλήρωση της  κατασκευής γίνεται  με υφάσματα, δέρματα ,ντίζες, ξύλο,ανακυκλώσιμο πλαστικό  και με διάφορα ευφάνταστα  άλλα υλικά.
Φιλοξενούμε επίσης και χειροποίητες δημιουργίες από  ΄Ελληνες καλλιτέχνες όπως τα εξαιρετικά χειροποίητα καπέλα,  κεραμικά, μεταξωτές  πασμίνες, καθώς και μοδάτα  ρούχα με  ευφάνταστη και ιδιαίτερη κατασκευή.
Τα δημιουργήματά μας  είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και αποστέλλονται με αντικαταβολή
Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι΄αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μερικά από τα έργα μας.
Θα μας βρείτε στο mail:despinakitsi@gmail.com 
                       theodorlarissa@gmail.com 
τηλ.6979332993-6932748935

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου